кадри: БНТКонър Уошингтън откри в 38-ата, а Тодор Неделев изравни в 53-ата минута.България

...
кадри: БНТКонър Уошингтън откри в 38-ата, а Тодор Неделев изравни в 53-ата минута.България
Коментари Харесай

България изравни на Северна Ирландия, президентът Радев свали шапка от трибуните

кадри: Българска национална телевизия

Конър Уошингтън  откри в 38-ата, а  Тодор Неделев  изравни в 53-ата минута.

България и Северна Ирландия играят при 1:1 в конфликт от 8-ия кръг на международните квалификации в група " С ". " Лъвовете " излизат на стадион " Васил Левски " с желанието да измият срама от загубата с 1:3 от Литва и да си върнат самочувствието. 



Националите таман бяха почнали да връщат интереса на българския ентусиаст към себе си след мощните игри против Италия (1:1) и Литва (1:0), само че изненадващо отборът се сгромоляса в реванша с литовците и позволи неприятно проваляне с 1:3. Преди този мач " лъвовете " даже можеха към момента да мечтаят да се доберат най-малко до второто място в групата и до присъединяване на бараж, само че очакванията им бяха разрушени на части във Вилнюс.

Ясен Петров стартира с две двойки близнаци измежду титулярите. На вратата застава Иван Караджов, в отбрана пред него са Иван Турицов, братята Петко и Андреа Христови и Димитър Велковски. В халфовата линия - Ивайло Чочев, Тодор Неделев и другата двойка близнаци - Радослав и Борислав Цоневи. В офанзива пък ще работят Кирил Десподов и Атанас Илиев.



Минути преди началото на срещата на трибуните дойде президентът Румен Радев дружно със сина си. Държавният глава не седна в ложите на стадион " Васил Левски ", а седна измежду хората бранш " А ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР